ЛАЗАТЕК

ЛАЗАТЕК

ул. Овчарска 22
София,
България
23.3483033
42.7229346
UserLikes
Име: ЛАЗАТЕК
Адрес: София, ул. Овчарска 22
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.lazatec.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Металорежещи машини
Дейност:

Ремонт и модернизация на металорежещи машини

Ключови думи: металорежещи машини, металорежещи машини с цпу, стругови и обработващи центри, сервизно обслужване, металорежещи

За нас

Фирма Лазатек е създадена през 1991год. от инж.Светослав Лазаров, с предмет на дейност:
- Основен ремонт на всички видове български металорежещи машини с ЦПУ, както и на разпространените в страната вносни стругове и обработващи центри.
- Доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервизна поддръжка на машини с ЦПУ,  както и обучение на оператори-настройчици и програмисти.
- Модернизация на металорежещи машини с ЦПУ – преоборудване на машините с нови, по-модерни задвижвания и нова система за управление, разширяване на технологичните възможности,  съобразно производствената програма на клиента


Фирма Лазатек ЕООД е добре позната на пазара като безспорен лидер при извършване на ремонт и модернизация на металорежещи машини.


Наред с ретрофита на машини, Лазатек предлага на българския пазар и нови машини и окомплектовка за тях. Фирмата е представител за българския пазар на:


Doosan Infracore Co Ltd, Южна Корея – производител на високо технологични стругови и обработващи центри. www.doosaninfracore.com
Yunil Gear Machine Tech . Co ., Ltd , Южна Корея – производител на модерни високопроизводителни зъбофрезови машини.
-   Filtermist International Co ., Ltd , Англия – филтърни системи за пречистване на маслената мъгла, предназначени за металорещени машини, шлифовални машини, отрезни машини, електро-ерозийни и др.www.filtermist.com; www.filtermist.bg
Luren precision Co ., Ltd, Тайван производител на зъбошлифовални машини и инструменти за зъбообработка.


Нашите клиенти получават комплексна услуга, която включва:
-консултация за избор на най-подходяща машина, съобразена с производствената им програма;
-изработване на технология за обработка на детайлите;
-разработване на специални приспособления,  когато това е необходимо;
-доставка до производствените помещения на клиента, инсталиране и пускане в действие на машините;
-обучение на обслужващия персонал;
-гаранционно и извънгаранционно обслужване.


Осигуряваме пълна едногодишна гаранция на машините и двугодишна на цифровите системи за управление. За поддръжката и сервиза на машините разполагаме с екип от добре обучени сервизни инженери,  които са способни да отреагират навреме за отстраняване на възникнали повреди и аварии.


Лазатек предлага на своите клиенти още разноообразна окомплектовка и аксесоари като – филтриращи системи, автоматични инструментални магазини, патронници, револверни глави, прътоподаващи устройства,  инструментодържачи и пр.


Някои от нашите клиенти са: ЗММ Стомана АД; СКФ Беарингс България АД;  Подемкран АД;  Хранмаш АД;  ЗММ Сливен АД;  Истра ООД; Дунарит АД; Силома ООД; Пневматика – Серта АД; ВРЗ-99 АД.


Неизменно през годините фирма Лазатек следва своята мисия:” Клиентът трябва да получи от нас прецизна машина,  за да произвежда безпроблемно своите детайли”.

 

Открийте ни в Google+